Catering

#

Catering

UMGÄNGE

Det är ju så trevligt att ha gäster, men tiden räcker inte alltid till. Vi har satt samman några menyförslag för att underlätta för umgänge. Allt är förberett så långt det går, den sista touchen sätter du enkelt själv hemma i ditt kök. Önskar du hjälp hemma av någon av våra kockar så kan vi ordna det också.
 
(Önskar du hellre bufféförslag, läs här>>)
 
 

FÖRRÄTT

 
Hummersoppa med vit sparris, hummer och dragon à 145 kr
 
Kräftsoppa med västerbottenspastej à 135 kr
 
Piggvarssoppa med pepparrot, brynt smör och spritärtor à 145 kr
 
Sallad på rökt anka, ingefärsäpplen, mungbönor samt sherry- och sojavinägrett à 125 kr
 
Sojasotad tonfisk sachimi med sockerärtor, avokado och 
vårlök samt ingefärsdressing à 115 kr
 
Rökt majskycklingbröst med Waldorfsallad och hyvlad Roquefortost à 115 kr
 
Rådjurstartar med rödbetor, kapris och äpple, pepparrot samt senapscreme à 135 kr
 
Räkcocktail med avokado, mango och gurka (chili-, lime-, korianderdressing) à 125 kr
 
Västerbottenspaj med löjrom, fänkål och silverlökscitronette à 145 kr
 
Västerbottengratinerad crêpe fylld med skaldjur, kantareller och krondill à 145 kr
 
Carpaccio med tryffelmarinerad kronärtskocka, parmesanost, 
ruccola och rostade pinjenötter à 125 kr
 

VARMRÄTT

 
Majskycklingbröst med dragonbakad plommontomat, grillad vit sparris
och murkelsås à 225 kr
 
Helstekt kalvytterfilé med honungsglaserade morotsskott, shiitakesvamp och bondbönor, blomkålscreme samt currydoftande kalvsky à 235 kr
 
Örtbakade lammracks med kronärtskocka, puylinser och Karljohansvamp
gruyeregratinerad pommes duchesse samt sherryvinägersås à 245 kr
 
Hjortinnanlår med kantareller- och äppelpytt, honungsrostad palsternacka
och rosmarinsås à 235 kr
 
Knaperstekt ankbröst med tryffelrödbetor, jordärtskockscrème samt portvins- och rosmarinsås à 225 kr
 
Helstekt oxfilé med baconlindad harricovert, grillad tomat och grönpepparsås à 245 kr
 
Sesambakad torskrygg med ingefärssyrade bondbönor,
sparris och paksoykål samt brynt smör och sojadressing à 255 kr
 
Dillrimmad helleflundra med säsongens primörer, västerbottenroyal och vitvinssås à 265 kr
 
Kräftfylld rödtunga med spetskål och kantereller i skaldjursfumé à 245 kr
 
Bouillabaise (fiskgryta) med aioli och krutonger à 225 kr
 
 

DESSERT

 
Pavlova med lemoncurd, jordgubbar, grädde och vaniljglass à 75 kr
 
Nougat mousse med apelsin- och granatäpple samt espressocrisp à 75 kr
 
Choklad mousse med socker- och saltrostade jordnötter och
havregryn samt chokladfudge à 75 kr
 
Dolci di latte (caramel) mousse med vanilj- och
rommarinerad ananas samt chokladtryffelganache à 75 kr
 
Rabarber- och jordgubbspaj med vaniljcreme à 75 kr
 
Crème brülée à 75 kr
 
Cheesecake med socker- och limerörda jordgubbar à 75 kr
 
Citron- och marängtart med säsongens bär à 75 kr
 
Sabagione med nötbiscotti och säsongens bär à 75 kr

Bokningsrutiner

Minimiantalet för en bokning är 20 personer.

Vi vill gärna ha er bokning så tidigt som möjligt. Beställning ska göras en vecka före leveransdag. Givetvis är ni välkomna att boka med kortare varsel, men då kan vi inte garantera att vi kan erbjuda exakt den mat ni önskar. Priserna gäller vid avhämtning. Vid utkörning tillkommer en leveransavgift.

Alla priser är inkl 12 % moms.

Avbeställning

Avbeställning ska ske senast fyra arbetsdagar före leverans.

Försenad avbokning debiteras med 50% av bokningssumman samt kostnader för nedlagd tid. Vid avbokning senare än 48 timmar före leverans utgår debitering med 100%.

Förändring av antal gäster skall meddelas tre vardagar före leveransdatum

PDF för utskrift