Veckomeny FÖR ALREADY

Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, lokalt odlade råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?!

Vecka 47

Levereras 2024-11-19

Fisksoppa bouillabaisse med parmesantoast och basilika-aioli

Pulled chicken burger med parmesan frites och dijonmajo

Lasagne med spenat- och champinjonsallad
Flexitarian alternativ:
Vegetarisk lasagne med spenat- och champinjonsallad


Vecka 48

Levereras 2024-11-26

Sesam- och pankobakad lax med äggnudlar och grönsaker i curry- och ingefärsbuljong

Kycklingbröst med Sherrygräddsås, Haricots verts, rostad mandelpotatis och svartvinbärsgelé

Kalvfärsbiff med skysås, potatispuré, ärtor och rårörda lingon
Flexitarian- alternativ;
Biff på svamp, bönor- och Västerbottenost med skysås, potatispuré och rårörda lingon