Veckomeny FÖR ALREADY

Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, lokalt odlade råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?!

Vecka 43

Levereras 2019-10-22

Yuzumarinerad lax med sallad på gurka, rättika och granny smith äpple samt wasabikräm och jasminris

Caesarsallad med kyckling och parmesanbröd

Enchiladas med tomat- och avokadosallad samt korianderyoghurt
Flexitarian alternativ:
Vegetariska enchiladas tomat- och avokadosallad samt korianderyoghurt

Vecka 44

Levereras 2019-10-29

Fisksoppa med tomat, sugarsnaps, ingefära och citrongräs (nudlar)

Kyckling i mild curry- och dillsås med citron- och honungsbakade morötter samt ris

Ultimate burger med bacon, avokado, jalapenomajo serveras med coleslaw
Flexitarian alternativ:
Ultimate haloumi burger med grillad paprika, avokado, jalapenomajo serveras med coleslaw