Veckomeny FÖR ALREADY

Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, lokalt odlade råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?!

Vecka 34

Levereras 2020-08-18

Fiskspett med pestoslungad potatis, ruccola och tomatsås

Kycklingbiff med mango- och currysås, sojastekt broccoli samt jasminris

Linguinipasta med färsk salsiccia, tomat, basilika och buffelmozzarella
Flexitarian alternativ:
Linguinipasta med marinerad kronärtskocka, tomat, basilika och buffelmozzarella

Vecka 35

Levereras 2020-08-25

Pimentobakad lax med tomat-, oliver- och paprikasallad, bulgur samt salsa verde creme

Linguinipasta med kyckling, spenat och parmesanost i kantarellgrädde

Thai biffsallad med rostade cashewnötter, lime, mynta och koriander (risnudlar)
Flexitarian alternativ:
Vegetarisk thaisallad med rostade cashewnötter, lime, mynta och koriander (risnudlar)