Veckomeny FÖR ALREADY

Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, lokalt odlade råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?!

Vecka 44

Levereras 2020-10-27

Pannstekt hälleflundra med broccoli, citron, Amandinepotatis och dansk remouladsås

Kycklingfärsbiff med dragonkräm, rostad potatis samt tomat- och ruccolasallad

Fläskfilé stroganoff med äpple-, saltgurka- och kålsallad, ris samt smetana
Flexitarian alternativ:
Vegetarisk stroganoff med äpple-, saltgurka- och kålsallad, ris samt smetana

Vecka 45

Levereras 2020-11-03

Torsk med potatisstomp smaksatt med dill och kryddost samt vitvinssås och broccoli

Kycklingbröst med pestorisoni samt vinägerbakad tomatsallad med ruccola

Ankbröst med fried rice och grönsaker samt yuzu- och grönpepparsås
Flexitarian alternativ:
Fried rice med grönsaker, ägg och Kingoyster samt yuzu- och grönpepparsås