Veckomeny FÖR ALREADY

Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, lokalt odlade råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?!

Vecka 32

Levereras 2021-08-10

Fajitas med sotad lax, pico de gallo salsa, avokado, hjärtsallad samt koriandermajo

Teriaykibakad kyckling med wokad spetskål och svamp, chilicreme och basmatiris

Pulled pork burgare med krispig sallad, dijonmajjo samt coleslaw
Flexitarian alternativ:
Fooled pork burgare med krispig sallad, dijonmajjo samt coleslaw

Vecka 33

Levereras 2021-08-17

Fisksoppa bouillabaisse med parmesantoast och basilika-aioli

Sallad på dragonkyckling, rödbetor, getost och saltrostade nötter med honungsvinägrett

Fläskfilé med kantarellsås, rostade morötter samt potatis- och gräslöksstomp
Flexitarian alternativ:
Ugnsrostade grönsaker med kantarellsås samt potatis- och gräslöksstomp