Veckomeny FÖR ALREADY

Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, lokalt odlade råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?!

Vecka 16

Levereras 2024-04-16

Fish and Chips - Pannstekt fisk med tartarsås, pommes frites och vinägerbakade tomater

Kycklingspett med grekisk sallad och tzatsiki samt libabröd

Biff à la Lindström med skysås, persiljesmör, färskpotatis och gurksallad
Flexitarian alternativ:
Vegetarisk Biff à la Lindström med skysås, persiljesmör, färskpotatis och gurksallad

Vecka 17

Levereras 2024-04-23

Fisksoppa bouillabaisse med parmesantoast och basilika-aioli

Barbequemarinerad kyckling sallad på färskpotatis, selleri, päron, spenat samt bluecheesedressing

Pasta Arrabiata med färsk salcicca, ruccola-, basilika- och persiljesallad samt parmesanost
Flexitarian- alternativ;
Pasta Arrabiata med majs- och kikärtsbullar, ruccola-, basilika- och persiljesallad samt parmesanost