Veckomeny FÖR ALREADY

Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, lokalt odlade råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?!

Vecka 9

Levereras 2020-02-25

Persilje- och parmesanbakad skrei med ratatouille och pilaffris

Klassisk kyckling club sandwich med bacon (flexalternativ), tomat, krispig sallad och dijonmajo

Anka med apelsinsås, ragu på puylinser, persilja och rostade rotfrukter
Flexalternativ:
Ragu på aubergine, skogschampinjon puylinser, persilja och rostade rotfrukter samt apelsinsås

Vecka 10

Levereras 2020-03-03

Fisksoppa med cocosmjölk, lime och röd curry samt nudlar och grönsaker

Kycklingbröst med dragonsenapssås, spenat-, päron- och champinjonsallad samt rostad potatis

Enchiladas med tomat- och avokadosallad samt korianderyoghurt
Flexitarian alternativ:
Vegetariska enchiladas med tomat- och avokadosallad samt korianderyoghurt