Veckomeny FÖR ALREADY

Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, lokalt odlade råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?!

Vecka 22

Levereras 2020-05-26

Fajitas med sotad lax, pico de gallo salsa, avokado, hjärtsallad samt koriandermajo

Kycklingbröst med grekisk sallad, tsatsiki och rostad potatis

Färsk salciccia med paprika, färsklök och tomat samt linguinipasta
Flexitarian alternativ:
Grillad halloumi med portabellosvamp , paprika, färsklök och tomat samt linguinipasta

Vecka 23

Levereras 2020-06-02

Pannstekt torsk med broccoli, citron, dillkokt färskpotatis och dansk remouladsås

Indisk kycklinggryta med krispig sallad, myntayoghurt och bulgur

Fläskfilé africana med klassiska tillbehör
Flexitarian alternativ:
Vegetarisk africana med klassiska tillbehör