Veckomeny FÖR ALREADY

Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, lokalt odlade råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?!

Vecka 4

Levereras 2021-01-26

Pimentobakad lax med varm couscoussallad samt salsa verde creme

Kycklingbröst med dragonsenapssås, rostad potatis, cornichons och krispig sallad

Fläskfilé africana med klassiska tillbehör
Flexitarian alternativ:
Vegetarisk Africana med klassiska tillbehör

Vecka 5

Levereras 2021-02-02

Fisksoppa bouillabaisse med parmesantoast och basilika-aioli

Kycklingburgare thaistyle med chili/koriandermajjo och sesamrostad potatis

Linguinipasta med färsk salsiccia, krämig tomatsås, ruccola och peccorinoost
Flexitarian alternativ:
Linguinipasta med skogschampinjon, oliver, aubergine samt krämig tomatsås, ruccola och peccorinoost