Veckomeny FÖR ALREADY

Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, lokalt odlade råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?!

Vecka 42

Levereras 2021-10-19

Basilika- och olivbakad torsk med ratatouille och saffranspilaffris

Pasta med kyckling, kantareller och dill samt riven västerbottensost

Koreansk fläskfile med sallad, jasminris och picklad lök samt chilimajonnäs
Flexitarian alternativ:
Vegetarisk biff på kikärtor, ingefära och chili med sallad, jasminris och picklad lök samt chilimajonnäs

Vecka 43

Levereras 2021-10-26

Fisksoppa med vitvin, curry, dill och morot samt prästosttoast

Kyckling i röd curry med thaibasilika, broccoli, cashewnötter och basmatiris

Viltfärsbiff med rostade rotfrukter, äpplekompott samt rosmarinsås
Flexitarian biff:
Vegetarisk biff med rostade rotfrukter, äpplekompott samt rosmarinsås