Veckomeny FÖR ALREADY

Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, lokalt odlade råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?!

Vecka 15

Levereras 2021-04-13

Fisksoppa med sparris , färskpotatis, dill samt citronaioli

Caesarsallad med kyckling, tomat och parmesanbröd

Högrevsburgare med karamelliserad lök och paprika, saltgurka, bacon samt dijonmajjo
Flexitarian alternativ:
Halloumi- och avokadoburgare med karamelliserad lök och paprika, saltgurka samt dijonmajjo

Vecka 16

Levereras 2021-04-20

Pimentobakad lax med rostad blomkål- och tomatbulgur samt salsa verde creme

Kycklingpanna med tomat, basilika, ruccola och parmesanost (linguinipasta)

Grillad fläskkarré med krispig äpple-, fetaostsallad, rostad potatis och tzatsiki
Flexitarian alternativ:
Kikärtsbiff med krispig äpple-, fetaostsallad, rostad potatis och tzatsiki