Veckomeny FÖR ALREADY

Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, lokalt odlade råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?!

Vecka 8

Levereras 2025-02-16

Mexikansk fisksoppa med tomat, sötpotatis och koriander samt jalapenoaioli

Kycklinggryta med dragon och senap, spenat- och champinjonsallad samt ris

Gulaschgryta på högrev och lammfärs, paprika- och rödlöksbulgur samt yoghurt
Flexitarian alternativ:
Veg gulasch med paprika- och rödlöksbulgur samt yoghurt

Vecka 9

Levereras 2025-02-23

Linguinipasta med räkor citronsås, spenat och Västerbottensost

Teriaykimarinerad kyckling med kimchirostad spetskål, myntayoghurt och jasminris

Pulled pork burger med avokado, rödlök och krispig sallad samt dijonmajjo
Flexitarian alternativ:
Fooled pork burger med avokado, rödlök och krispig sallad samt dijonmajjo