Veckomeny FÖR ALREADY

Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, lokalt odlade råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?!

Vecka 24

Levereras 2024-06-11

Räksallad med färskpotatis, sparris, ägg och Nobisdressing

Kycklingbröst med couscous, rostade nötter, färsk spenat och nektarin samt rökt paprikayoghurt

Färsk salciccia med paprika, färsklök och tomat samt linguinipasta
Flexitarian alternativ:
Rostad majs-, svamp- och parmesanbullar med paprika, färsklök och tomat samt linguinipasta

Vecka 25

Levereras 2024-06-18

Fisksoppa med sparris , färskpotatis, dill samt citronaioli

Kycklingpasta med oliver, rosmarin och citron samt kapris- och tomatsallad

Bao buns fyllda med långbakad fläsksida, avokado, picklad lök, koriander och chilimajo
Flexitarian alternativ:
Bao buns fyllda med quinoa- och rödbetsbullar, avokado, picklad lök, koriander och chilimajo