Veckomeny FÖR ALREADY

Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, lokalt odlade råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?!

Vecka 26

Levereras 2024-06-25

Rimmad kolja med dillkokt färskpotatis, sommarkål- och sugarsnaps samt brynt smör, pepparrot och citron

Paneng kycklingsauté med hoisinwokade grönsaker, jasminris och cashewnötter

Köttbullar med gräddsås, inlagd gurka, rårörda lingon och kokt potatis
Flexitarian alternativ:
Veg bullar med gräddsås, inlagd gurka, rårörda lingon och kokt potatis

Vecka 27

Levereras 2024-07-02

Linguinipasta med handskalade räkor, tomatsås, basilika och parmesanost

Ajvarmarinerad kyckling med rostad potatis, tomat och fetaost samt gurka- och myntayoghurt

Grillad fläskkarré med salsa verde kräm, pimentorostade morötter och citron- och persiljebulgur
Flexitarian alternativ:
Kikärtsbiff med salsa verde kräm, pimentorostade morötter och citron- och persiljebulgur