Veckomeny FÖR ALREADY

Varje vecka får du hem tre så gott som klara vardagsmiddagar tillagade på naturligt goda, lokalt odlade råvaror som är i säsong just nu. Vår egen köksmästare Pär och hans kockteam lagar allt från grunden och förbereder alla ingredienser så långt det bara går. Idén med varje recept är att det ska vara lättlagat, inspirerande och ta max 15 minuter i köket. Ibland kräver vissa rätter dock en lite längre stund i ugnen. Tid över att duka lite extra fint, kanske?!

Vecka 49

Levereras 2023-12-05

Fisk- och räksoppa Tom kha med tomat, champinjon och chili

Ajvarmarinerad kyckling med tomat och fetaostsallad, gurkraita och rostad potatis

Pulled pork burger med avokado, rödlök och krispig sallad samt dijonmajjo
Flexitarian alternativ:
Fooled pork burger med avokado, rödlök och krispig sallad samt dijonmajjo

Vecka 50

Levereras 2023-12-12

Torsk i fänkål- och grönärtsbuljong med dill- och gräslöksstompad potatis samt broccoli

Kyckling i mango- och currysås med thai energisallad och jasminris

Linguinipasta med rökt sidfläsk, tryffelgräddsås, skogschampinjon/spenat och parmesanost
Flexitarian alternativ:
Linguinipasta med blandad svamp, tryffelgräddsås, spenat och parmesanost