Allt nötkött kommer från Tjolöholms gård. På
Tjolöholms gård bedrivs naturnära djuruppfödning på djurens
villkor. På godset odlar arrendatorn Ingmar Millesson vall, brödspannmål
och oljeväxter på 250 hektar. På gården finns ca 70 kor av raserna
Blonde och Limousine. Totalt finns ca 200 djur på gården och de hjälper
till att beta de naturskyddade strandängarna vid Tjolöholms Slott.
Övrigt kött och kyckling kommer från Gullringsbo www.gullringsbo.se
som drivs av Robert Sundqwist som har en gedigen kunskap inom kött och charkuteri.
Fisken kommer direkt från fiskauktionen via Gothia Seafood
www.gothiaseafood.se. ”- Vi ser ett stort värde i att själva vara med i alla
led, från inköp på auktioner till hantering och packning. Gothia
Seafood är självklart medlem i närfiskat.”
Frukt och grönt kommer från Wibo frukt och grönt AB
www.wibo.se som ägs av Marita och Lennart Winqvist. ”-Med kunskap och engagemang
för hög kvalitet och säsongsanpassade produkter levereras nyskördade
frukter, grönsaker, späda örter och kryddor som är i ständig
skiftning efter årstiden. Under den svenska odlingssäsongen eftersträvar vi
att köpa in närodlat.
Kolonialvaror köper vi från Menigo.
Våra italienska produkter som pasta, mozzarella, olivolja kommer
från Il Molino.